donderdag 21 mei 2015

Incassobureau inschakelen in Den Haag?

In een aantal branches is het nog steeds gebruikelijk om eerst diensten te leveren en later pas te betalen. De bouw is daar een goed exemplaar van. Laat u wat netjes maken in uw huis, dan wordt de taak op voorhand afgerond en achteraf gefactureerd. U dient binnen de termijn de factuur te voldoen. Er zijn echter veel problemen met personen die hun facturen niet tijdig betalen. Sommige mensen betalen hun openstaande facturen te laat of soms helemaal niet. Veel ondernemers en bedrijven komen zo namelijk in de financiƫle problemen.

 





Deze ondernemingen moeten ook gewoon hun personeel betalen en maken andere kosten. Veel organisaties geven het incasseren van rekeningen uit handen aan een bureau voor incasso. Bedrijven waar u een nog niet betaalde rekening heeft, besteden die namelijk vaak uit. Vaak zult u dan extra moeten betalen. Het is normaal dat dit voor uw rekening komt. Wilt u deze incassokosten voorkomen, betaal dan gewoon de factuur. U zou het ook niet prettig vinden om geen salaris te ontvangen. Meer daarover leest u op:
https://www.invorderingsbedrijf.nl/incassobureau-den-haag

Hoeveel u exact moet betalen is niet altijd totaal duidelijk op voorhand te zeggen. In veel gevallen zal het ergens tussen de tien en vijftien % extra zijn. Dat is best zonde. Als u de factuur nog steeds niet voldaan hebt nadat het incassobureau zich ermee is gaan bemoeien, dan kan de onderneming waar u zaken mee heeft gedaan natuurlijk altijd kiezen om een gerechtsdeurwaarder in te schakelen. Dit is de opvolgende stap. Als het ertoe komt, dan heeft een deurwaarder meer opties. Zo kan een deurwaarder bijvoorbeeld beslag leggen. De deurwaarder kan een deel van hun inkomen opeisen. Daardoor kunt u redelijk in de problemen raken. Als u in de incasso periode netjes afrekent, hoeft het zover niet te komen. Het mag wel duidelijk zijn dat een deurwaarder over de vloer krijgen niet leuk is.

Bekijk ook:  Youtube Channel , Google Plus Incasso Den Haag, Tumblr

2 opmerkingen:

  1. Rottgering NVM Makelaars voor deskundig advies en begeleiding. Wij zijn actief in de regio groot Den Haag en kennen dit gebied als geen ander. Lees op onze website hoe wij u kunnen helpen.

    makelaar den hag

    BeantwoordenVerwijderen

  2. Administratiekantoor voor Den Haag en omgeving Salarisadministraties Financiƫle administraties Fiscale aangiften Advisering ARO Den Haag.

    administratiekantoor den haag
    belastingaangifte den haag
    boekhouder den hag

    BeantwoordenVerwijderen